Аукціон завершено. Договір підписано

: GFD001-UA-20210615-84819 ID: 60c8a1204173957503c7e0d4 Номер лота: GL18N620026
Тип процедуры: ФГВФО (голандський аукціон) Регион: Київ

Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичними особами у кількості 151 кредитний договір та дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю фізичних осіб у кількості 8 позицій (детальна інформація в публічних паспортах активів)

Показать больше
Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичними особами у кількості 151 кредитний договір та дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю фізичних осіб у кількості 8 позицій (детальна... Показать больше
Стартова ціна лота

15 619 083,91 грн без НДС

Розмір кроку аукціону

156 190,83 грн без НДС

Вартість договору

7 965 732,79 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Где легко выбрать Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичними особами у кількості 151 кредитний договір та дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю фізичних осіб у кількості 8 позицій (детальна інформація в публічних паспортах активів) по наиболее низкой цене? Сегодня на сайте ООО «Электронные торги Украины» можно принимать участие в государственных аукционах и подыскать самые разнообразные товары: часть или полностью жилой дом, квартиру, недостроенное помещение школы, больницы, многоэтажного дома. Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичними особами у кількості 151 кредитний договір та дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю фізичних осіб у кількості 8 позицій (детальна інформація в публічних паспортах активів) к примеру, уже выставлен на продажу и ожидает своего нового обладателя. В данном разделе ФГВФО (голандский аукціон) Вы найдете еще много разнообразных вариантов таких позиций. Ежедневно на сайте забирают железнодорожные цистерны. Большой перечень товаров предоставлен в каждом регионе Украины, например, в Киеве.