Торги не відбулися

: GFD001-UA-20211209-54554 ID: 61b207e770eea4d09ea7813b Номер лота: GL48N421000

Пул активів, що складається з прав вимоги та майнових прав за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: Кредитний портфель АТ "МІСТО БАНК", що складається з прав вимоги та майнових прав за 9 кредитними договорами, що забезпечені транспортними засобами, 36 беззаставними кредитними договорами та дебіторською заборгованістю за 13 позиціями. Дебіторська заборгованість фізичних осіб АТ АКБ "АРКАДА" за 7 позиціями.

Показать больше
Пул активів, що складається з прав вимоги та майнових прав за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: Кредитний портфель АТ "МІСТО БАНК", що складається з прав вимоги та майнових... Показать больше
Стартова ціна лота

15 889 871,22 грн без НДС

Розмір кроку аукціону

158 898,71 грн без НДС

Гарантійний внесок

1 588 987,12 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Где легко приобрести Пул активів, що складається з прав вимоги та майнових прав за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: Кредитний портфель АТ "МІСТО БАНК", що складається з прав вимоги та майнових прав за 9 кредитними договорами, що забезпечені транспортними засобами, 36 беззаставними кредитними договорами та дебіторською заборгованістю за 13 позиціями. Дебіторська заборгованість фізичних осіб АТ АКБ "АРКАДА" за 7 позиціями. по наиболее приемлемой цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.Биз» можно принять участие в распродажах с молотка и купить самые разнообразные позиции: лесоматериал сосны, древесину деревянную промышленного использования. Пул активів, що складається з прав вимоги та майнових прав за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: Кредитний портфель АТ "МІСТО БАНК", що складається з прав вимоги та майнових прав за 9 кредитними договорами, що забезпечені транспортними засобами, 36 беззаставними кредитними договорами та дебіторською заборгованістю за 13 позиціями. Дебіторська заборгованість фізичних осіб АТ АКБ "АРКАДА" за 7 позиціями. к примеру, уже выставлен на аукцион и ждет своего нового обладателя. В разделе ФГВФО (голандский аукціон) Вы сможете отыскать еще много разнообразных вариантов таких позиций. Каждый день здесь забирают трехкомнатные квартиры. Огромный выбор лотов предложен в каждом регионе Украины, например, в Херсоне.