Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20210603-03481 ID: 60b8e0c736649d56328ce9d2 Номер лота: 001

Оренда нежитлової будівлі з господарськими (допоміжними) будівлями і спорудами за адресою: вул. Пушкіна, 49а, м. Ананьїв (Одеська область).

Показать больше
строк оренди - 5 років з дати набрання чинності договору; стартова орендна плата - Для електронного аукціону на підвищення ціни – 2203,20 грн за один місяць, без урахування ПДВ Для електронного аукціону зі зниженням стартової ціни – 1101,60 грн за один... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 203,2 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

22,02 грн без НДС

Вартість договору

2 203,2 грн

Цена за 1м/кв.

34,64 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Как можно найти Оренда нежитлової будівлі з господарськими (допоміжними) будівлями і спорудами за адресою: вул. Пушкіна, 49а, м. Ананьїв (Одеська область). по наиболее приемлемой цене? Сегодня на сайте ООО «Электронные торги Украины» можно принимать участие в распродажах с молотка и найти самые разные позиции: группу инвентарных объектов: котельную, детский садик, библиотеку, нежилое помещение, памятник архитектуры. Оренда нежитлової будівлі з господарськими (допоміжними) будівлями і спорудами за адресою: вул. Пушкіна, 49а, м. Ананьїв (Одеська область). например, уже выставлен на аукцион и ждет своего нового обладателя. В категории Оренда майна Вы сможете отыскать еще много разных вариантов таких предложений. Ежедневно на сайте покупают пиломатериалы на экспорт. Огромный ассортимент лотов предоставлен в каждом регионе страны, например, в Константиновке.