Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20210617-54933 ID: 60cb5429f14cfa79311b94f6 Номер лота:

Аукціон з передачі в оренду нежитлових приміщень загальною площею 24,1 кв. м., розташованих на першому поверсі поліклініки за адресою: смт. Глибока, вул.Шевченка,14

Показать больше
Аукціон з передачі в оренду нежитлових приміщень загальною площею 24,1 кв. м., розташованих на першому поверсі поліклініки за адресою: смт. Глибока, вул.Шевченка,14 (номери за технічним паспортом БТІ - №№ 3,4)

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

50 грн с НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

0,5 грн с НДС

Вартість договору

14 005 грн

Цена за 1м/кв.

2,07 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Где легко найти Аукціон з передачі в оренду нежитлових приміщень загальною площею 24,1 кв. м., розташованих на першому поверсі поліклініки за адресою: смт. Глибока, вул.Шевченка,14 по наиболее низкой цене? Сейчас на сайте ООО «Электронные торги Украины» можно участвовать в публичных торгах и приобрести самые разные позиции: однокомнатную квартиру, помещение не завершонного строительства, спиртзавод, разрешение на использование недр. Аукціон з передачі в оренду нежитлових приміщень загальною площею 24,1 кв. м., розташованих на першому поверсі поліклініки за адресою: смт. Глибока, вул.Шевченка,14 например, уже выставлены на продажу и ждет своего покупателя. В данном разделе Оренда майна Вы сможете подыскать еще много разных вариантов таких предложений. Каждый день здесь приобретают недвижимость банков. Широкий ассортимент позиций предложен в каждом регионе Украины, в том числе и в Запорожье.