Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20210914-20134 ID: 61408cce8994045bf59f975c Номер лота: 57

Аукціон на право оренди нежитлового приміщення (Частина їдальні та частина санвузлу, розташовані на 2 поверсі 3-поверхової будівлі Борівського НВК)

Показать больше
Аукціон на право оренди нежитлового приміщення (Частина їдальні та частина санвузлу, розташовані на 2 поверсі 3-поверхової будівлі Борівського НВК)

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

235 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

2,35 грн без НДС

Гарантійний внесок

4 540 грн

Регистрационный взнос

710 грн

Цена за 1м/кв.

19,11 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Как можно найти Аукціон на право оренди нежитлового приміщення (Частина їдальні та частина санвузлу, розташовані на 2 поверсі 3-поверхової будівлі Борівського НВК) по наиболее приемлемой стоимости? Сейчас на сайте ООО «Ю.Биз» можно принимать участие в государственных аукционах и подобрать самые разнообразные товары: круглый лесоматериал ясеня, взять в аренду землю и не жилое помещение или часть строения. Аукціон на право оренди нежитлового приміщення (Частина їдальні та частина санвузлу, розташовані на 2 поверсі 3-поверхової будівлі Борівського НВК) например, уже выставлен на аукцион и ждет своего нового обладателя. В категории Оренда майна Вы можете посмотреть еще много разных вариантов таких предложений. Ежедневно на сайте находят граб древесину. Огромный перечень лотов предложен в каждом регионе Украины, например, в Днепре.