Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20211019-45353 ID: 616ec6025d2cf4eb55e9d0e5 Номер лота: 38

Аукціон на право оренди комунального майна, розташованого за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, смт Старий Крим, вул. Весела, 19 (нежитлове приміщення, що знаходиться на другому поверсі двоповерхової нежитлової будівлі)

Показать больше
Нежитлове приміщення, що знаходиться на другому поверсі двоповерхової нежитлової будівлі, за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, смт Старий Крим, вул. Весела, 19, загальною площею 17,00 кв.м

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

1 324 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

13,24 грн без НДС

Вартість договору

1 340 грн

Цена за 1м/кв.

77,88 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Здесь можно выбрать Аукціон на право оренди комунального майна, розташованого за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, смт Старий Крим, вул. Весела, 19 (нежитлове приміщення, що знаходиться на другому поверсі двоповерхової нежитлової будівлі) по самой лучшей стоимости? Сегодня на сайте ООО «Ю.Биз» можно принять участие в торгах и найти самые разные товары: активы банка-банкрота, недостроенное помещение, конфискованную квартиру или завод. Аукціон на право оренди комунального майна, розташованого за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, смт Старий Крим, вул. Весела, 19 (нежитлове приміщення, що знаходиться на другому поверсі двоповерхової нежитлової будівлі) например, уже выставлены на продажу и ждет своего покупателя. В данном разделе Оренда майна Вы отыщете еще много разных вариантов таких позиций. Каждый день здесь находят технику и мебель. Огромный перечень наименований предоставлен в каждом уголке Украины, в том числе и в Львове.