Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20211022-83710 ID: 617288d40475cdf233de01af Номер лота: 1

аукціон на право оренди нежитлового приміщення в адміністративному будинку за адресою:м.Харків, вул.Чайковська,4 загальною площею 24,0 кв.м,яке є пам'яткою культурної спадщини.

Показать больше
нежитлове приміщення в адміністративному будинку за адресою:м.Харків, вул.Чайковська,4 загальною площею 24,0 кв.м. Вхід у приміщення через вхід загального користування. в податковій заставі не перебуває та під арештом не знаходиться. Об'єкт оренди є... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 528 грн с НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

25,28 грн с НДС

Гарантійний внесок

4 540 грн

Регистрационный взнос

710 грн

Цена за 1м/кв.

105,33 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Где легко подобрать аукціон на право оренди нежитлового приміщення в адміністративному будинку за адресою:м.Харків, вул.Чайковська,4 загальною площею 24,0 кв.м,яке є пам'яткою культурної спадщини. по самой доступной цене? Сегодня на сайте ООО «Ю.Биз» можно принять участие в распродажах с молотка и подыскать самые разные товары: активы банка-банкрота, недостроенное помещение, конфискованную квартиру или завод. аукціон на право оренди нежитлового приміщення в адміністративному будинку за адресою:м.Харків, вул.Чайковська,4 загальною площею 24,0 кв.м,яке є пам'яткою культурної спадщини. например, уже выставлены на продажу и ждет своего покупателя. В категории Оренда майна Вы сможете отыскать еще много разнообразных вариантов таких позиций. Ежедневно здесь забирают спиртзаводы. Большой выбор наименований предложен в каждом регионе страны, в том числе и в Полтаве.