Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20220624-14572 ID: 62b55e30f22bfa8e8a8c0e93 Номер лота: 144

Аукціон з оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області із зниженням стартової ціни на 50% – нежитлових приміщень загальною площею 35,3 кв. м, що знаходяться на першому поверсі будинку лавок Благовіщенського монастиря за адресою: Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Гоголя, буд.12.

Показать больше
Оренда майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області – нежитлових приміщень загальною площею 35,3 кв. м, що знаходяться на першому поверсі будинку лавок Благовіщенського монастиря за адресою: Чернігівська обл., м.... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

3 087,93 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

30,88 грн без НДС

Гарантійний внесок

4 378,97 грн

Регистрационный взнос

710 грн

Цена за 1м/кв.

87,48 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Здесь можно выбрать Аукціон з оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області із зниженням стартової ціни на 50% – нежитлових приміщень загальною площею 35,3 кв. м, що знаходяться на першому поверсі будинку лавок Благовіщенського монастиря за адресою: Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Гоголя, буд.12. по самой доступной цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно принять участие в государственных аукционах и купить самые разнообразные товары: круглый лесоматериал ясеня, взять в аренду землю и не жилое помещение или часть строения. Аукціон з оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області із зниженням стартової ціни на 50% – нежитлових приміщень загальною площею 35,3 кв. м, що знаходяться на першому поверсі будинку лавок Благовіщенського монастиря за адресою: Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Гоголя, буд.12. например, уже выставлены на продажу и ждет своего покупателя. В данном разделе Оренда державного та комунального майна Вы сможете найти еще много разнообразных вариантов таких позиций. Ежедневно на сайте забирают авто банкротов. Большой выбор лотов предоставлен в каждом уголке Украины, например, в Павлограде.