Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20220707-93074 ID: 62c6ac5924bbb897a0f928c9 Номер лота: 50083

Про передачу в оренду через аукціон такого майна: нежитлові приміщення загальною площею 53 кв. м, за адресою: Харківська область, місто Люботин, вулиця Слобожанська, 5. Договір укладається на період дії воєнного стану та 1 рік після припинення чи скасування воєнного стану.

Показать больше
Нежитлові приміщення загальною площею 53,0 кв. м першого поверху будівлі, розташованої за адресою: Харківська область, м. Люботин, вул. Слобожанська, 5, що обліковується на балансі Управління Державної казначейської служби України у м. Люботині Харківської... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

177,66 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

1,78 грн без НДС

Вартість договору

20 000 грн

Цена за 1м/кв.

3,35 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Здесь можно купить Про передачу в оренду через аукціон такого майна: нежитлові приміщення загальною площею 53 кв. м, за адресою: Харківська область, місто Люботин, вулиця Слобожанська, 5. Договір укладається на період дії воєнного стану та 1 рік після припинення чи скасування воєнного стану. по самой приемлемой стоимости? Сейчас на сайте ООО «Ю.БИЗ» можно принять участие в торгах и подыскать самые разнообразные позиции: группу инвентарных объектов: котельную, детский садик, библиотеку, нежилое помещение, памятник архитектуры. Про передачу в оренду через аукціон такого майна: нежитлові приміщення загальною площею 53 кв. м, за адресою: Харківська область, місто Люботин, вулиця Слобожанська, 5. Договір укладається на період дії воєнного стану та 1 рік після припинення чи скасування воєнного стану. к примеру, уже выставлен на продажу и ждет своего нового обладателя. В категории Оренда державного та комунального майна Вы отыщете еще много разных вариантов таких предложений. Ежедневно на сайте находят нежилые помещения. Большой выбор лотов предложен в каждом уголке страны, например, в Каменском.