Аукціон завершено. Договір підписано

Акціон про передачу в оренду нерухомого майна – частини корпусу №3 площею 130,5 кв. м, що знаходиться за адресою Волинська обл., м. Нововолинськ, вул Шахтарська, 12, щодо якого прийнято рішення про продовження терміну дії чинного договору оренди на аукціоні (Договір оренди від 19.09.2014 №872)

Показать больше
Аукціон про передачу в оренду нерухомого майна – частини корпусу №3 площею 130,5 кв. м, що знаходиться за адресою Волинська обл., м. Нововолинськ, вул Шахтарська, 12, щодо якого прийнято рішення про продовження терміну дії чинного договору оренди на аукціоні... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

5 540,3 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

55,4 грн без НДС

Вартість договору

5 540,3 грн

Цена за 1м/кв.

42,45 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Здесь можно приобрести Акціон про передачу в оренду нерухомого майна – частини корпусу №3 площею 130,5 кв. м, що знаходиться за адресою Волинська обл., м. Нововолинськ, вул Шахтарська, 12, щодо якого прийнято рішення про продовження терміну дії чинного договору оренди на аукціоні (Договір оренди від 19.09.2014 №872) по самой низкой цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.Биз» можно принять участие в публичных торгах и приобрести самые разнообразные товары: спиртзавод, недостроенный объект строительства, однокомнатную квартиру. Акціон про передачу в оренду нерухомого майна – частини корпусу №3 площею 130,5 кв. м, що знаходиться за адресою Волинська обл., м. Нововолинськ, вул Шахтарська, 12, щодо якого прийнято рішення про продовження терміну дії чинного договору оренди на аукціоні (Договір оренди від 19.09.2014 №872) например, уже выставлен на аукцион и ожидает своего нового обладателя. В категории Оренда з пріоритетним правом Вы сможете найти еще много разных вариантов таких предложений. Каждый день на сайте забирают разрешегния на использование недр. Широкий ассортимент лотов предложен в каждом регионе Украины, например, в Черкассах.