Аукціон завершено. Договір підписано

Електронний аукціон на продовження договору оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: вул. Кубанської України, 33 А, загальною площею 69,34 кв. м.

Показать больше
Об'єкт оренди відповідно до абзацу 11 пункту 29 Порядку неможливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, окрім визначеного договором оренди від 30.11.2018 №1100 - розміщення суб'єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері... Показать больше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

1 123,23 грн без НДС

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

11,23 грн без НДС

Вартість договору

1 123,23 грн

Цена за 1м/кв.

16,2 грн

Получайте информацию первыми!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Подписаться

Для этого лота доступны следующие сервисы партнеров:


Выкуп "под ключ"

Финансирование

Реструктуризация

Юридическое сопровождение

Где легко найти Електронний аукціон на продовження договору оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: вул. Кубанської України, 33 А, загальною площею 69,34 кв. м. по самой лучшей цене? Сейчас на сайте ООО «Ю.Биз» можно принимать участие в распродажах с молотка и приобрести самые разнообразные позиции: земельный участок, двухкомнатную квартиру, гараж, автомобиль. Електронний аукціон на продовження договору оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: вул. Кубанської України, 33 А, загальною площею 69,34 кв. м. например, уже выставлен на аукцион и ожидает своего покупателя. В категории Оренда з пріоритетним правом Вы можете подыскать еще много разнообразных вариантов таких позиций. Ежедневно здесь находят земельные участки. Огромный перечень лотов предложен в каждом уголке страны, например, в Белой Церкви.