Аукціон завершено. Акт/договір підписано

Перший повторний аукціон з продажу майна банкрута Державного підприємства “Ягільницький кінний завод” (код ЄДРПОУ 00855925): (лот № 3): хімсклад загальною площею 1586,9 м.кв., дорога та інше рухоме майно у кількості 2 одиниці за адресою: вул. Т.Шевченка, 56-б, с. Нагірянка, Чортківський р-н, Тернопільська область.

Показати більше
Справа про банкрутство (неплатоспроможність) № 10/Б-711 перебуває в провадженні Господарського суду Тернопільської області - Відомості про продавця майна (боржника): ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО " ЯГІЛЬНИЦЬКИЙ КІННИЙ ЗАВОД " (ЄДРПОУ 00855925), адреса:... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова ціна лота

529 040 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

26 452 грн без ПДВ

Вартість договору

529 040 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко відшукати Перший повторний аукціон з продажу майна банкрута Державного підприємства “Ягільницький кінний завод” (код ЄДРПОУ 00855925): (лот № 3): хімсклад загальною площею 1586,9 м.кв., дорога та інше рухоме майно у кількості 2 одиниці за адресою: вул. Т.Шевченка, 56-б, с. Нагірянка, Чортківський р-н, Тернопільська область. за найоптимальнішою ціною? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна взяти участь в торгах і підшукати найрізноманітніші позиції: багатоповерховий будинок, конфіскований автомобіль. Перший повторний аукціон з продажу майна банкрута Державного підприємства “Ягільницький кінний завод” (код ЄДРПОУ 00855925): (лот № 3): хімсклад загальною площею 1586,9 м.кв., дорога та інше рухоме майно у кількості 2 одиниці за адресою: вул. Т.Шевченка, 56-б, с. Нагірянка, Чортківський р-н, Тернопільська область. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі Продаж майна боржників у справах про банкрутство Ви зможете підшукати ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті забирають арештоване майно. Величезний перелік лотів запропонований в кожному місті України, в тому числі в Слов'янську.