Аукціон не відбувся

Аукціон з продажу обладнання боржника - ВАТ «SELMI» код ЄДРПОУ 04799336, адреса: 40009, Сумська обл., місто Суми, вул. Комсомольська (Д.Галицького), 68А) в межах справи про банкрутство №6/1-10 (Господарський суд Сумської обл.) .

Показати більше
Продаж майна боржника на аукціоні відбувається в електронній торговій системі. Порядок функціонування електронної торгової системи, організації та проведення електронних аукціонів, визначення розміру, сплати, повернення гарантійних внесків та сплати... Показати більше
Стартова ціна лота

657 274,85 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

6 572,75 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

65 727,49 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як можна знайти Аукціон з продажу обладнання боржника - ВАТ «SELMI» код ЄДРПОУ 04799336, адреса: 40009, Сумська обл., місто Суми, вул. Комсомольська (Д.Галицького), 68А) в межах справи про банкрутство №6/1-10 (Господарський суд Сумської обл.) . по найбільш низькій ціні? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в державних аукціонах і вибрати самі різні пропозиції: квартиру, недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. Аукціон з продажу обладнання боржника - ВАТ «SELMI» код ЄДРПОУ 04799336, адреса: 40009, Сумська обл., місто Суми, вул. Комсомольська (Д.Галицького), 68А) в межах справи про банкрутство №6/1-10 (Господарський суд Сумської обл.) . наприклад, вже виставлені на продаж і очікує свого нового володаря. У категорії Продаж майна боржників у справах про банкрутство Ви зможете подивитися ще багато різних варіантів таких пропозицій. Кожен день тут купують державну нерухомість. Величезний асортимент позицій запропонований в кожному регіоні України, наприклад, в Маріуполі.