Аукціон не відбувся

ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА! Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Кільцева, 11. Оренда – майновий комплекс площею 2784,20 кв.м. (В)

Показати більше
Пропонується до оренди комплекс будівель площею 2784,20 кв.м. Майновий комплекс знаходиться в промисловій зоні міста, віддалений від центру, але в пішої доступності (до 10хв.) від зупинки маршрутного таксі, включає в себе адміністративний 2х поверховий... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

49 001,92 грн з ПДВ

Мінімальний крок

600 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

29 401,15 грн

Реєстраційний внесок

119 грн

Ціна за 1м/кв.

17,6 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко купити ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА! Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Кільцева, 11. Оренда – майновий комплекс площею 2784,20 кв.м. (В) за найбільш доступною ціною? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в державних аукціонах і купити найрізноманітніші пропозиції: недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА! Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Кільцева, 11. Оренда – майновий комплекс площею 2784,20 кв.м. (В) наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі Комерційна оренда на англійському аукціоні Ви можете подивитися ще багато різних варіантів таких пропозицій. Кожен день тут забирають конфісковані автомобілі. Великий асортимент найменувань запропонований в кожному регіоні України, наприклад, в Кременчуці.