Аукціон завершено. Договір підписано

: GFD001-UA-20210927-55390 ID: 615165043a19cc8a872f510d Номер лота: GL4N420633
Тип процедури: ФГВФО (голандський аукціон) Регіон: Київ

Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: кредитний портфель, що складається з прав вимоги за 61 беззаставними кредитними договорами та дебіторською заборгованістю за 2 позиціями.

Показати більше
Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: кредитний портфель, що складається з прав вимоги за 61 беззаставними кредитними договорами та... Показати більше
Стартова ціна лота

289 469,52 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

2 894,69 грн без ПДВ

Вартість договору

75 262,08 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко вибрати Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: кредитний портфель, що складається з прав вимоги за 61 беззаставними кредитними договорами та дебіторською заборгованістю за 2 позиціями. по найбільш оптимальній вартості? Зараз на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна взяти участь в аукціонах і підібрати найрізноманітніші позиції: довгострокова оренда частини або цілого державного приміщення, легковий автомобіль. Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з фізичними особами та дебіторської заборгованості фізичних осіб, а саме: кредитний портфель, що складається з прав вимоги за 61 беззаставними кредитними договорами та дебіторською заборгованістю за 2 позиціями. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого покупця. В розділі ФГВФО (голандский аукціон) Ви знайдете ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті знаходять арештоване майно. Широкий асортимент найменувань надано в кожному місті України, наприклад, в Ужгороді.