Торги не відбулися

: GFD001-UA-20220224-73852 ID: 6217a9d95c65c0195adfe1cd Номер лота: GL18N121077

Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання, дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю, а саме: права вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання у кількості 7 од. Дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю у кількості 32 од.

Показати більше
Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання, дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю, а саме: права вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами... Показати більше
Стартова ціна лота

491 788,84 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

4 917,88 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

49 178,88 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна підібрати Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання, дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю, а саме: права вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання у кількості 7 од. Дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю у кількості 32 од. по найбільш оптимальній вартості? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в торгах і підшукати найрізноманітніші пропозиції: нежитлове приміщення або частина будівлі. Пул активів, що складається з прав вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання, дебіторської заборгованості та майнових прав за дебіторською заборгованістю, а саме: права вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання у кількості 7 од. Дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю у кількості 32 од. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі ФГВФО (голандский аукціон) Ви можете відшукати ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня тут знаходять конфісковані автомобілі. Широкий вибір позицій надано в кожному місті країни, наприклад, в Сєвєродонецьку.