Аукціон завершено. Договір підписано

Частина громадського будинку з господарськими будівлями та спорудами, площею 201,9 м кв., (приміщення будинку господарського типу літ. «А» , зазначені у технічному паспорті під №14-20, 22, 23)., за адресою вул. Шахтарська, 12а, с. Ковалівка, Коломийського району.

Показати більше
Будівля розташована на центральній частині села, приміщення знаходяться на другому поверсі та має спільний вхід. Стіни цегляні, двері та вікна металопластикові. Приміщення опалюється від окремої котельні.

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 339,6 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

23,4 грн без ПДВ

Вартість договору

1 169,8 грн

Ціна за 1м/кв.

11,59 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де можна придбати Частина громадського будинку з господарськими будівлями та спорудами, площею 201,9 м кв., (приміщення будинку господарського типу літ. «А» , зазначені у технічному паспорті під №14-20, 22, 23)., за адресою вул. Шахтарська, 12а, с. Ковалівка, Коломийського району. за найбільш доступною вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в державних аукціонах і знайти найрізноманітніші пропозиції: круглий лісоматеріал ясена, оренда землі. Частина громадського будинку з господарськими будівлями та спорудами, площею 201,9 м кв., (приміщення будинку господарського типу літ. «А» , зазначені у технічному паспорті під №14-20, 22, 23)., за адресою вул. Шахтарська, 12а, с. Ковалівка, Коломийського району. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда державного та комунального майна (пониження) Ви зможете знайти ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Щодня на сайті забирають банківські конфіскати авто. Широкий асортимент позицій запропонований в кожному місті країни, в тому числі в Ужгороді.