Аукціон не відбувся

Аукціон із покроковим зниженням стартової ціни з передачі в оренду державного нерухомого майна - нежитлових приміщень № 61 та 62, загальною площею 112.2 кв. м, що розташовані в будівлі ремонтно-механічної майстерні літера "Б-1" на антресолях та знаходяться за адресою: Львівська обл., с. Малехів, вул. Київська, 18 та перебувають на балансі ДП МОУ " ЗАХІДВІЙСЬКБУД". Термін оренди - строк дії договорів оренди державного майна, які укладаються під час дії воєнного стану, не може перевищувати 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (відповідно до пункту 6-1 прикінцевих та перехідних положень Закону). Детальна інформація про об'єкт оренди, порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 6798.

Показати більше
Аукціон із покроковим зниженням стартової ціни з передачі в оренду державного нерухомого майна - нежитлових приміщень № 61 та 62, загальною площею 112.2 кв. м, що розташовані в будівлі ремонтно-механічної майстерні літера "Б-1" на антресолях та... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

6 098,75 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

60,99 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

13 918,41 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

54,36 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна знайти Аукціон із покроковим зниженням стартової ціни з передачі в оренду державного нерухомого майна - нежитлових приміщень № 61 та 62, загальною площею 112.2 кв. м, що розташовані в будівлі ремонтно-механічної майстерні літера "Б-1" на антресолях та знаходяться за адресою: Львівська обл., с. Малехів, вул. Київська, 18 та перебувають на балансі ДП МОУ " ЗАХІДВІЙСЬКБУД". Термін оренди - строк дії договорів оренди державного майна, які укладаються під час дії воєнного стану, не може перевищувати 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (відповідно до пункту 6-1 прикінцевих та перехідних положень Закону). Детальна інформація про об'єкт оренди, порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 6798. по найприйнятнішій вартості? Зараз на сайті Державні аукціони ProZorro Україна, тендери та закупівлі можна брати участь в онлайн аукціонах і знайти найрізноманітніші позиції: земельну ділянку, двокімнатну квартиру, гараж, автомобіль. Аукціон із покроковим зниженням стартової ціни з передачі в оренду державного нерухомого майна - нежитлових приміщень № 61 та 62, загальною площею 112.2 кв. м, що розташовані в будівлі ремонтно-механічної майстерні літера "Б-1" на антресолях та знаходяться за адресою: Львівська обл., с. Малехів, вул. Київська, 18 та перебувають на балансі ДП МОУ " ЗАХІДВІЙСЬКБУД". Термін оренди - строк дії договорів оренди державного майна, які укладаються під час дії воєнного стану, не може перевищувати 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (відповідно до пункту 6-1 прикінцевих та перехідних положень Закону). Детальна інформація про об'єкт оренди, порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 6798. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого покупця. У категорії Оренда державного та комунального майна (пониження) Ви можете подивитися ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день тут забирають комунальне майно. Великий вибір найменувань запропонований в кожному регіоні України, в тому числі в Білій Церкві.