Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20210917-56933 ID: 61444254cfeddf4a49cccd1e Номер лота: 6329

Оренда державного нерухомого майна - нежитлових приміщень на першому поверсі нежитлової будівлі (літера "А") загальною площею 15,7 кв.м за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 109, що перебуває на балансі Головного управління Національної поліції у м. Києві. Ключ об'єкта - 6329.

Показати більше
Оренда державного нерухомого майна - нежитлових приміщень на першому поверсі нежитлової будівлі (літера "А") загальною площею 15,7 кв.м за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 109, що перебуває на балансі Головного управління Національної поліції у... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

1 599,09 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

15,99 грн без ПДВ

Вартість договору

1 700 грн

Ціна за 1м/кв.

101,85 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна підібрати Оренда державного нерухомого майна - нежитлових приміщень на першому поверсі нежитлової будівлі (літера "А") загальною площею 15,7 кв.м за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 109, що перебуває на балансі Головного управління Національної поліції у м. Києві. Ключ об'єкта - 6329. по найприйнятнішій ціні? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в онлайн аукціонах і вибрати самі різні пропозиції: необроблену деревину, частину або повністю житловий будинок. Оренда державного нерухомого майна - нежитлових приміщень на першому поверсі нежитлової будівлі (літера "А") загальною площею 15,7 кв.м за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 109, що перебуває на балансі Головного управління Національної поліції у м. Києві. Ключ об'єкта - 6329. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда майна Ви можете знайти ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня на сайті купують банківські конфіскати авто. Великий вибір лотів запропонований в кожному регіоні України, наприклад, в Рівному.