Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20210924-98063 ID: 614dcc24f20bf6b63d3d9c8c Номер лота: 3705

Оренда вбудованих приміщень 149,6 кв.м в будівлі на балансі ДУ «Херсонській обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», Херсонська область, смт Іванівка, вул. Українська, 17.

Показати більше
Вбудовані приміщеня площею 149,6 кв.м в одноповерховій будівлі на балансі ДУ «Херсонській обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», Херсонська область, смт Іванівка, вул. Українська, 17.

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

3 796,85 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

37,97 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

16 970,6 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

25,38 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко вибрати Оренда вбудованих приміщень 149,6 кв.м в будівлі на балансі ДУ «Херсонській обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», Херсонська область, смт Іванівка, вул. Українська, 17. за найоптимальнішою вартістю? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна взяти участь в аукціонах і купити найрізноманітніші пропозиції: групу інвентарних об'єктів: котельню, дитячий садок. Оренда вбудованих приміщень 149,6 кв.м в будівлі на балансі ДУ «Херсонській обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», Херсонська область, смт Іванівка, вул. Українська, 17. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого покупця. У категорії Оренда майна Ви знайдете ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Кожен день тут знаходять квартири. Широкий асортимент найменувань запропонований в кожному місті країни, в тому числі в Броварах.