Аукціон не відбувся

Аукціон щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади, за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,48.

Показати більше
Оголошується аукціон щодо передачі в оренду нерухомого майна в будівлі за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,48, загальною площею 17,50 кв.м.,а саме: нежитлові вбудовані приміщення (42-1)-(42-4) підвалу п’ятиповерхового житлового будинку будівлі... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 003,4 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

20,03 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

4 006,8 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

114,48 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко відшукати Аукціон щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади, за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,48. за найоптимальнішою вартістю? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в аукціонах і підшукати найрізноманітніші позиції: недобудоване приміщення, конфісковану квартиру або завод. Аукціон щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади, за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,48. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. У категорії Оренда державного та комунального майна Ви знайдете ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня тут купують металлолом. Широкий вибір позицій надано в кожному місті країни, в тому числі в Полтаві.