Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20220623-54335 ID: 62b4448ea207a1942fac8b2f Номер лота: 1

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення по вул. П.Кравчика, 4а, м. Ладижин, Вінницької області, 1-й поверх, загальною площею 71,8 кв. м.

Показати більше
Нежитлове приміщення розташоване на 1-му поверсі в нежитловому будинку за адресою: Вінницька обл., м. Ладижин, вул.П.Кравчика 4а

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

4 752,44 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

47,52 грн без ПДВ

Вартість договору

45 000 грн

Ціна за 1м/кв.

66,19 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна купити Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення по вул. П.Кравчика, 4а, м. Ладижин, Вінницької області, 1-й поверх, загальною площею 71,8 кв. м. по найбільш низькій ціні? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в торгах і купити самі різні позиції: частину або повністю житловий будинок, квартиру. Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення по вул. П.Кравчика, 4а, м. Ладижин, Вінницької області, 1-й поверх, загальною площею 71,8 кв. м. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. В даному розділі Оренда державного та комунального майна Ви зможете подивитися ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Кожен день на сайті забирають земельну ділянку. Величезний перелік найменувань надано в кожному куточку країни, в тому числі в Харкові.