Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20220624-20623 ID: 62b59b3369f87b4c8e11192c Номер лота:

Нежитлове приміщення складу металів с АПК загальною площею 38 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 2.

Показати більше
Нежитлове приміщення складу металів с АПК загальною площею 38 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 2.

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

885,66 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

8,86 грн з ПДВ

Вартість договору

1 000 грн

Ціна за 1м/кв.

23,31 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко придбати Нежитлове приміщення складу металів с АПК загальною площею 38 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 2. за найдоступнішою вартістю? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна взяти участь в аукціонах і придбати найрізноманітніші пропозиції: частину або повністю житловий будинок, квартиру. Нежитлове приміщення складу металів с АПК загальною площею 38 м2 згідно з технічним паспортом на будівлю. Номер поверху 2. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого покупця. В розділі Оренда державного та комунального майна Ви зможете знайти ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті знаходять ділянки виставлені на аукціон. Широкий асортимент лотів запропонований в кожному регіоні країни, наприклад, в Одесі.