Аукціон завершено. Договір підписано

Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина причальної стіни водно-спортивної бази довжиною 116 п.м., та мостіння бетонне площею 57.5 кв.м., за адресою: місто Дніпро, вулиця Набережна Перемоги,1-Ф на балансі Українського державного університету науки і технологій. Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно) після припинення чи скасування воєнного стану.

Показати більше
Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина причальної стіни водно-спортивної бази довжиною 116 п.м., та мостіння бетонне площею 57.5 кв.м., за адресою: місто Дніпро, вулиця Набережна Перемоги,1-Ф на балансі Українського державного університету... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

117,31 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

1,17 грн без ПДВ

Вартість договору

2 001 грн

Ціна за 1м/кв.

0,68 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко відшукати Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина причальної стіни водно-спортивної бази довжиною 116 п.м., та мостіння бетонне площею 57.5 кв.м., за адресою: місто Дніпро, вулиця Набережна Перемоги,1-Ф на балансі Українського державного університету науки і технологій. Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно) після припинення чи скасування воєнного стану. по найприйнятнішій вартості? Зараз на сайті Державні аукціони ProZorro Україна, тендери та закупівлі можна брати участь в торгах і придбати найрізноманітніші позиції: квартири, спиртзаводи, автомобілі, оренда вагонів. Про передачу в оренду через аукціон такого майна: частина причальної стіни водно-спортивної бази довжиною 116 п.м., та мостіння бетонне площею 57.5 кв.м., за адресою: місто Дніпро, вулиця Набережна Перемоги,1-Ф на балансі Українського державного університету науки і технологій. Договір укладається на період дії правового режиму воєнного стану та 12 місяців (включно) після припинення чи скасування воєнного стану. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого нового володаря. У категорії Оренда державного та комунального майна Ви можете відшукати ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня тут знаходять нерухомість. Великий асортимент позицій запропонований в кожному регіоні України, в тому числі в Миколаєві.