Аукціон завершено. Договір підписано

Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади, за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,129.

Показати більше
Оголошується аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нерухомого майна в будівлі за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,129, загальною площею 52,80 кв.м.,а саме: нежитлові приміщення (17-2)-(17-3), які... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

1 758,11 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

17,58 грн з ПДВ

Вартість договору

1 760 грн

Ціна за 1м/кв.

33,3 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна вибрати Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади, за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,129. за найкращою вартістю? Зараз на сайті Державні аукціони ProZorro Україна, тендери та закупівлі можна брати участь в державних аукціонах і вибрати самі різні пропозиції: нежитлове приміщення або частина будівлі. Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади, за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності,129. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. У категорії Оренда державного та комунального майна Ви можете подивитися ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня на сайті знаходять ділянки виставлені на аукціон. Великий перелік позицій надано в кожному місті країни, наприклад, в Ужгороді.