Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20220705-03959 ID: 62c3ffd8d3bec4a30adbb618 Номер лота: 50053

Оренда державного нерухомого майна – частини нежитлового приміщення на 8 пов., площею 1 кв. м, за адресою: місто Київ, бульвар Чоколівський 13, що обліковується на балансі Національного інституту стратегічних досліджень. Ключ 50053.

Показати більше
Оренда державного нерухомого майна – частини нежитлового приміщення на 8 пов., площею 1 кв. м, за адресою: місто Київ, бульвар Чоколівський 13, що обліковується на балансі Національного інституту стратегічних досліджень. Ключ 50053. Строк договору: на... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

145,2 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

1,45 грн без ПДВ

Вартість договору

145,2 грн

Ціна за 1м/кв.

145,2 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко придбати Оренда державного нерухомого майна – частини нежитлового приміщення на 8 пов., площею 1 кв. м, за адресою: місто Київ, бульвар Чоколівський 13, що обліковується на балансі Національного інституту стратегічних досліджень. Ключ 50053. за найоптимальнішою вартістю? Сьогодні на сайті Представництво ТОВ «Електронні торги України» у м. Чернівці можна брати участь в публічних торгах і підшукати найрізноманітніші пропозиції: завод, цех, деревину необроблену, нежитлове приміщення. Оренда державного нерухомого майна – частини нежитлового приміщення на 8 пов., площею 1 кв. м, за адресою: місто Київ, бульвар Чоколівський 13, що обліковується на балансі Національного інституту стратегічних досліджень. Ключ 50053. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого покупця. У категорії Оренда державного та комунального майна Ви зможете відшукати ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день тут забирають автомобілі виставлені на продаж. Широкий асортимент найменувань запропонований в кожному регіоні країни, наприклад, в Мелітополі.