Аукціон не відбувся

: LLE001-UA-20220705-73987 ID: 62c427ed15528fe5aa0b7960 Номер лота: 045

Аукціон з умовами із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нежитлового приміщення першого поверху під індексом 3 загальною площею 7,3 кв.м. за адресою: с. Великі Грибовичі, вул. Миру, 1.

Показати більше
Аукціон з умовами із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нежитлового приміщення першого поверху під індексом 3 загальною площею 7,3 кв.м. за адресою: с. Великі Грибовичі, вул. Миру, 1 відповідно до технічного паспорту... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

290,57 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

2,91 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

3 250 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

39,8 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна відшукати Аукціон з умовами із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нежитлового приміщення першого поверху під індексом 3 загальною площею 7,3 кв.м. за адресою: с. Великі Грибовичі, вул. Миру, 1. за найнижчою вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна взяти участь в торгах і підібрати найрізноманітніші пропозиції: групу інвентарних об'єктів: бібліотеку, нежитлове приміщення, пам'ятник архітектури. Аукціон з умовами із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків щодо передачі в оренду нежитлового приміщення першого поверху під індексом 3 загальною площею 7,3 кв.м. за адресою: с. Великі Грибовичі, вул. Миру, 1. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого нового володаря. У категорії Оренда державного та комунального майна Ви зможете підшукати ще багато різних варіантів таких пропозицій. Щодня на сайті забирають земельну ділянку. Величезний перелік лотів запропонований в кожному місті України, в тому числі в Києві.