Аукціон завершено. Договір підписано

: LLE001-UA-20220805-70925 ID: 62ecf93ce19b8bd52cdbb1f7 Номер лота:

Нежитлове приміщення в Адміністративній будівлі, площею 19,2 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Рожни, вул. Свободи, буд. 41-в

Показати більше
Об’єкт має власний вхід. В приміщеннях підлога – керамічна плитка, лінолеум, стіни оштукатурені, водоемульсійне фарбування (сан вузол – плитка), пластикова вагонка. Стеля - вагонка, побілка. Вікна – металопластикові, вхідні двері – металеві, внутрішні – ДВП.

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

1 744,84 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

17,45 грн без ПДВ

Вартість договору

1 750 грн

Ціна за 1м/кв.

90,88 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна купити Нежитлове приміщення в Адміністративній будівлі, площею 19,2 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Рожни, вул. Свободи, буд. 41-в за найбільш доступною вартістю? Зараз на сайті Державні аукціони ProZorro Україна, тендери та закупівлі можна брати участь в публічних торгах і знайти найрізноманітніші позиції: квартиру, недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. Нежитлове приміщення в Адміністративній будівлі, площею 19,2 кв. м, що знаходиться за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Рожни, вул. Свободи, буд. 41-в наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого нового володаря. В розділі Оренда державного та комунального майна Ви зможете відшукати ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Щодня на сайті знаходять конфісковані автомобілі. Великий асортимент позицій запропонований в кожному куточку України, наприклад, в Києві.