Аукціон завершено. Договір підписано

Аукціон з умовами щодо продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Львів, вул. В. Кубійовича, 15, нежитлові приміщення підвалу під індексами 9-4, 9-5 площею 28,2 кв.м з цільовим використанням: для чинного орендаря Громадської організації «Пасічне братство «Рій» для навчання пасічників, сприяння розвитку бджільництва або новому орендареві – для будь-якого цільового використання відповідно до чинного законодавства.

Показати більше
Аукціон з умовами щодо продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Львів, вул. В. Кубійовича, 15, нежитлові приміщення підвалу під індексами 9-4, 9-5 площею 28,2 кв.м з цільовим використанням: для чинного орендаря Громадської... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

294,12 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

2,94 грн з ПДВ

Вартість договору

1 200 грн

Ціна за 1м/кв.

10,43 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко придбати Аукціон з умовами щодо продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Львів, вул. В. Кубійовича, 15, нежитлові приміщення підвалу під індексами 9-4, 9-5 площею 28,2 кв.м з цільовим використанням: для чинного орендаря Громадської організації «Пасічне братство «Рій» для навчання пасічників, сприяння розвитку бджільництва або новому орендареві – для будь-якого цільового використання відповідно до чинного законодавства. по найбільш низькій ціні? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна взяти участь в державних аукціонах і підібрати найрізноманітніші позиції: групу інвентарних об'єктів: котельню, дитячий садок. Аукціон з умовами щодо продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Львів, вул. В. Кубійовича, 15, нежитлові приміщення підвалу під індексами 9-4, 9-5 площею 28,2 кв.м з цільовим використанням: для чинного орендаря Громадської організації «Пасічне братство «Рій» для навчання пасічників, сприяння розвитку бджільництва або новому орендареві – для будь-якого цільового використання відповідно до чинного законодавства. наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого покупця. В розділі Оренда державного та комунального майна (з пріоритетним правом) Ви можете підшукати ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Кожен день на сайті знаходять конфісковані авто. Величезний асортимент лотів запропонований в кожному регіоні України, в тому числі в Рівному.