Аукціон завершено. Договір підписано

Електронний аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що за адресою: вулиця Шолом-Алейхема, 22 площею 63,90 кв. м.

Показати більше
Об’єкт оренди відповідно до абзацу 11 пункту 29 Порядку неможливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, окрім визначеного договором оренди від 29.12.2018 № 1231 – розміщення банку.

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

21 946,16 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

219,46 грн без ПДВ

Вартість договору

21 946,16 грн

Ціна за 1м/кв.

343,45 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна підібрати Електронний аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що за адресою: вулиця Шолом-Алейхема, 22 площею 63,90 кв. м. по найбільш оптимальній вартості? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна взяти участь в аукціонах і вибрати найрізноманітніші пропозиції: нежитлове приміщення або частина будівлі. Електронний аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що за адресою: вулиця Шолом-Алейхема, 22 площею 63,90 кв. м. наприклад, вже виставлений на продаж і очікує свого покупця. У категорії Оренда державного та комунального майна (з пріоритетним правом) Ви знайдете ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Щодня тут забирають авто на аукціоні. Величезний вибір лотів надано в кожному куточку країни, наприклад, в Костянтинівці.