Аукціон не відбувся

Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 1-го поверху двоповерхової будівлі чергового депо (літ.АЗ-2), 2,0 кв. м, за адресою: Харківська обл., м. Харків, вул. Привокзальна, 1.

Показати більше
Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в орендучастини нежитлового приміщення 1-го поверху двоповерхової будівлі чергового депо (літ.АЗ-2), 2,0 кв. м, за адресою: Харківська обл., м. Харків, вул. Привокзальна, 1, за будь-яким цільовим... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

397,09 грн без ПДВ

Мінімальний крок

11,91 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

238,25 грн

Реєстраційний внесок

17 грн

Ціна за 1м/кв.

198,55 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко підібрати Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 1-го поверху двоповерхової будівлі чергового депо (літ.АЗ-2), 2,0 кв. м, за адресою: Харківська обл., м. Харків, вул. Привокзальна, 1. по найбільш прийнятній ціні? Зараз на сайті Державні аукціони ПРОЗОРРО Україна, закупівлі: ФГВФО, СЕТАМ, ФДМУ можна брати участь в торгах і підшукати найрізноманітніші позиції: завод, цех, деревину необроблену, нежитлове приміщення. Аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50% з передачі в оренду частини нежитлового приміщення 1-го поверху двоповерхової будівлі чергового депо (літ.АЗ-2), 2,0 кв. м, за адресою: Харківська обл., м. Харків, вул. Привокзальна, 1. наприклад, вже виставлені на продаж і очікує свого нового володаря. В розділі Оренда або права використання майна за регламентом на англійському аукціоні Ви зможете знайти ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день тут купують спиртзавод. Широкий вибір лотів надано в кожному регіоні України, наприклад, в Павлограді.